Saturday, April 26, 2014

Potato!

Tegelikult on asi kaugemal kartulist. Elu on isegi täitsa ilus, kui õige nurga alt vaadata! :)

Nagu vist lubasin, siis teen ka väikse kokkuvõtte "floatingust". Üks sõna: EPIC! Ausõna, te võite mõelda, mida tahate, aga Eestis ei ole muud võimalust tund aega tiksuda peaaegu 0-gravitatsioonis! Lisaks sellele, on see kasulik Su hingele ja kehale. Ma ei ole 6 kuud ennast nii vabalt ja kergelt tundnud! Tom Valsberg kirjutab sellest oma raamatus "Kuidas rännata ilma hirmuta" (Aitäh, Getter, et laenasid seda mulle), ja ausõna, see muudab su maailma! 1 tund võrdub põhimõtteliselt nädalase full-relax puhkusega. Seda muidugi eeldusel, et sa ei mõtle üle ennast seal kambris! Aga kui mõtled, siis see on parim koht, kus enda ebavajalikud mõtted minema lasta. Kui paljud teist on käinud Surnumeres või hästi soolases ookeanis? Teate seda hõljumistunnet, aga alati on ümberringi suur kisa ja kära... Seal kapslis on asi teisiti. Seal on su ainsaks kaaslaseks su enda mõtted ja lõpuks sa saad ka nendest lahti. Sa kaotad seal asjad, mida sa ei vaja edasise elu jaoks. Miks me vajame midagi, mis juhtus paari aasta eest, mida me enam muuta ei saa? Loobu sellest mõttest! Elu läheb edasi! See sobib ka inimestele, kellel on klaustrofoobia, sest küljeuks ja pealt luuk on avatavad ja saab täpselt endale sobiva variandi leida. Enne ja peale hõljumist on dušši all käimine kohustuslik muide ja saate vabalt ennast tunda (naised, kas siis paljalt või ujumisriietega. Mehed nagunii käivad paljalt, kus võimalik :D). Soovitus: peale hõljumist peske kõrvad korralikult läbi või kasutage kõrvatroppe, mis ón kohapeal tasuta saadaval. :) Igatahes lühidalt, minu jaoks oli see üks parimaid esmakogemusi sellises valdkonnas ja ma kavatsen seda ka edaspidi teha! Esimene kord maksab 29€, aga edasine hind on juba teine ja odavam, mida saate kohapeal teada ;) Kuid olgem ausad, 29€ tunnise rahulolu eest vs. hirmkallid rahustid jms, kumma valiksite? Mina olen siiani õnneliku näoga :) (17.00-2.25. sain soola ka kõrvast minema lõpuks! :D)). www.floating.ee You're welcome! PS: aega on soovitatav bronnida! ;)

Nõnda, peale Floatingut läksin edasi õndsa näoga Stockmani poole, kust Rennu mind peale võttis ja väga paljud teavad, mida see tähendab : TATTOO TIME! :D
Sai siis kunagist ammust Ristikut (Marietta tehtud) edasi arendatud, ja praegune tulemus on selline:

Loomulikult oli kell juba piisavalt palju ja nahk piisavalt hell, et edasi ei saanud teha, aga sinna lisandub veel hunnik ristikheina ja kindlasti midagi veel. Lõpptulemust on ilmselt mõne kuu pärast näha :) 

Ega seekord rohkem polegi midagi kirjutada. Pikk kuu on seljataga ja olen ilmselgelt ennast ületöödanud, seetõttu käisin ka floatingus ja nõelravis :)
Elu on ilus, olge Teie ka! :)

No comments:

Post a Comment