Sunday, July 13, 2014

Peaks blogi nime muutma...

Kas keegi teab, kuidas seda teha saab ja kas üldse saab? Põhjus lihtne - Koobas on minevik ja kolisin sealt välja. Tervitused ka kõigile muidugi, kes lugema on ennast sättinud :) Vahelduseks lühema vahega postitus. Muidugi väga palju juhtunud pole. Puhkus sai läbi ja läksin sujuvalt töölainele tagasi. Habet pole siiani maha ajanud ja on pikemaks kasvanud (ilmselgelt). Ei saa just öelda, et mulle habe ei sobiks, aga ta raibe võiks tume olla :D Blondide probleem ilmselt. Aga las olla veel. Vaatab, mis juhtub sellega, äkki digimuutub tumedaks lambist :)

Anyway, mis toimunud vahepeal. Noh, töö muidugi. Aga tegin midagi, mis minu jaoks täiesti uus kogemus oli läbi aegade - Õllesummer. Õlu muidugi ei olnud seal teemas minujaoks, isegi alkovaba mitte (2.50€ 0,33L eest? No bloody way!). 2 kalja ja asi tahe. Kuid põhjus, miks ma sinna üldse läksin, oli loomulikult Bastille. Ma ei teadnud üldse mida ootada, aga lõpptulemus oli ülemõistuse hea! Polnud ammu käinud mõnda välismaist artisti vaatamas (Guetta VIP pileti andsin loomulikult Raunole, sest ei viitsinud üksi seal tiksuda väga), seega oli väga mõnus vaheldus kodumaistele bändidele. Live oli hea, laulja viskas nalja ja käis kusjuures ka täitsa rahvaseas pikalt. Alustas ühest otsast, tuli läbi publiku teisele poole ja siis lavale tagasi. Oh seda tüdrukute kisa :D
8-bit Love :)

Grete Paiat nägime ka seal esinemas. "Hot right now".

Bastille - Things that we lost in the fire.

21. sajandi "tulemasinaga" kaasaelamine :D
Ma olin old-school ja võtsin ikka tulemasina välja :D



Kokkuvõte: pilet 15€, söök 7€, 2 kalja 3€. Kogu mu väljaminek Summeril :D Oleks saanud veel odavamalt, kui oleks viitsinud natuke ringi uurida ja pileti kuskilt sebida, aga mis seal enam. Ei kahetse seda ostu absull ja võib järgmine aasta ka minna, kui keegi asjalik artist kohale tuuakse :) Tagasi tulime jalgsi öösel Rauno ja Avelyga, sest bussid ja taksod olid umbes. Parajalt soe oli, seega ei olnud kellelgi selle vastu midagi, et jalutada :)

Neljapäeval oli Raplas viimane suvekontsert, koos Ave & Eiko, Kõrsikute, Kukerpillide ja Põhja-Tallinnaga. Meie olime muidugi juba päevasel ajal kohal Rapla Kultuurikeskuse ees, et rahvaga suhelda ja eetris juttu ajada. Loosisime ka nodi välja, seega ei olnud niisama ilu pärast seal :D Tallinnast Raplasse saime PTLN'a uue Chevy tuuribussiga. Epic mugavus! Nägin seintes isegi Super Nintendo sisendeid :D
They see me rollin', they hatin'! Are-velg :D

Aili ja Kaisa chillimas ning Rauno käsi hiirel :D

Mu selfied on alati mingite nõdrameelsete nägudega :D
Kontsert oli selline rahulikum. Sai vana klassivenna, Erkoga, pikemalt rääkida (kes ka Smilersi kitarrist, kes ei tea). Sain natuke meelekindlust juurde, sest ma polegi üks vähestest, kes enda elust on alkoholi eemaldanud praeguses eas ja see kõik kinnitas seda, et tegin siiski õige otsuse :) Kahjuks Põhja-Tallinna ajaks olin ma juba Tallinnasse teel tagasi, sest pidin vara ärkama reedel ja ei viitsinud öösel alles magama saada.

Reedel sai pulmas käidud jälle üle pika aja - sedakorda siis vanima onutütre, Mareti, omas. Nagu näha, siis vanuse järjekorras abiellutakse meie suguvõsas, seega Argo peab oma shiti together gettima :D Okei, teema juurde tagasi. Asukohaks oli Ravila karjamõis. Väga mõnus ja hubane atmosfäär oli seal ning muidugi ilmataat päästis ka päeva, sest väga hea soe oli, aga mitte leitsak. See koht oli Maretile ja Revole (peigmees) muidugi erilise tähtsusega, mistõttu tseremoonia seal toimus (detailidesse ei lasku, küsige Maretilt kui tahate :D). Väga tore oli kõiki onu lapsi (kes enam muidugi lapseeas ei ole) jälle näha. Viimati nägin vanaisa sünnipäeval, mis muidugi väga ammu ei olnud, aga siiski. Väga harva on see võimalus ja alati on awesome :) Kes ei tea, siis on mul väga suur suguvõsa. Mul on endal 2 venda ja õde ja onul on 5 last (3 tüdrukut ja 2 poissi). Seega, alati kui kokku saame, siis kaasneb omajagu kaost ja huumorit :) Seekord samuti. Vanasti oli selline värk, et pigem oli meiepoolsed lapsed natsa vintis ning nemad tagasihoidlikumad (pooled olid alaealised paar aastat tagasi alles), aga seekord oli vastupidi. Mina, Artto ja Aiki ei joo, seega Argo ja Siim (Aiki kutt) hoidsid meie lippu kõrgel. Aga väga äge oli vaadata onu lapsi tantsuhoos ja siiralt lõbutsemas. Ma tõesti ei olnud seda kunagi varem näinud oma silmadega, seega jälle midagi esmakordset.
Okei, mul komme rajalt kõrvale kalduda, nagu näha :D Pulmad olid mõnusad, nagu öeldud. Toimusid erinevad mängud ja muidugi traditsiooniline pruudirööv. Samuti toimus eba-traditsiooniline peigmeherööv, sest meil siiski võrdõiguslik riik :D Samuti said mõned külalised endale ülesanded. Kibedat kisati ka väga tihti. Mis aga ei olnud traditsiooniline: pruudikimbu viskamine. Sellist asja ei olnud. Oli pruudipärja mahamängimine. Vägagi teistmoodi kogemus. Ma muidugi ei saanud seda, seega veel pika laua taha ei saa mu sõbrad :D
Got my mission... 
...and felt like a hitman :D

Paki sisu. Juures kiri: "Seltskond on väga kirju.
Püüa see kirevus filmile".
Andsin endast parima, aga mu fotograafia skill on suht kesine,
seega loodame, et midagi tuli välja ka ikka :)

Tsau, Piia! :)

Rasmus ja Sander oli tantsuplatsi valitsejad! :D (Y)

Vanaisa oli ka playa ja pidevalt oli kahe naisega tantsuplatsil :D




Hello Kitty lastešampus oli teemas :D

Artto ja tema killud :D
Ma ei teagi täpselt, mis kellast pidu lõppes, aga kui meie nelja paiku ära läksime, siis väga paljud olid veel elus ja tegutsemas. Kes istus lõkke ümber ja ajas juttu, kes mõnules tünnisaunas. Öö oli jahe ja kuidagi pidi ju sooja saama :) Nägin ka päikesetõusu üle mitme-mitme aasta. Tänu alkoholile pole ma lihtsalt nii kaua suutnud üleval püsida minevikus, aga kainena oli teine tera :D Natuke harjumatu ja veider kogemus oli muidugi, sest ma pole väga jutukas ega aktiivne inimene kainena. Joogisena polnud kunagi probleem tantsuplatsil hullu panna ja võõraste inimestega suhelda, aga kainena pean seda skilli endal kindlasti lihvima ja arendama, sest muidu olen nagu erak edaspidi :D Aga üldiselt olin väga rõõmsas meeleolus ning õnnelik Mareti ja Revo üle. Kusjuures, nende abielusõrmused on titaanist, so there's that :) Viiest sain voodisse ja üle pika aja jäin magama kohe, kui teki alla sain.
Watch the sun come up.
Laupäeval sai kinos käidud üle samuti pika aja. 22 Jump Street'i vaatamas Aili ja Raunoga. Õhtul Soovikas ja siis sõbranna kasse taltsutama :D

Ja siin ma nüüd olen jälle. Täna sai Koobas siis blingima löödud, et ikka ilusa ja puhtana üle anda. Eelmine üürnik oleks muidugi võinud sama teha, aga kus sa sellega, ma sain ta ikka erilise känkrana. Ilmselgelt pole see korter nii puhas olnud alates selle ehitamisest, seega pole minu kohta ühtegi halba sõna öelda :) Väga hea tunne on, et ma ei pea seal enam elama. Kogu see korter on minu jaoks täis negatiivseid emotsioone ja kogemusi. Läksin sinna sellepärast, et 11 kuud tagasi pöörati mu elu kapitaalselt peapeale. Plaanisin mõneks kuuks sinna elama jääda, aga iga ajutine asi kipub muutuma alatiseks, seega olin seal oktoobri algusest juuli keskpaigani. Kogu see aeg olin seal praktiliselt masenduses ja deprekas. Mitte midagi ei paistnud paranevat. Loomulikult pani punkti see, kui oleks seal ennast ära mürgitanud. Aga iga sitt on millegi hea väetis ja seda ka seekord. Selle aja jooksul suutsin ma oma elus pöörata mitu uut lehte. Ma sain lahti oma paljudest halbadest omadustest ja harjumustest. Ma muutusin kordades paremaks ja hoolivamaks inimeseks. Ma avastasin endas palju uut, tänu millele ei korda ma samu vigu, mis minevikus tegin. Nüüd on jälle aeg üks peatükk enda elus lõpetada ja alustada uut. Crashin paar ööd ema juures ja kolmapäeval sõlmin uues korteris lepingu. Asukohaks seekord Südalinn. Mustamäe on minu jaoks täis halbu mälestusi ja emotsioone, seega olen ma õnnelik, et sealt minema saan. Ma olen liiga palju kolinud ja pea kõigis linnaosades elada jõudnud 7-8 aasta jooksul. Südalinnas ma veel elanud ei olegi (kui Kellus käimise aeg välja arvata). Arvestades selle korteri suurust ja hinda, siis ma peaks olema totaalne idioot, kui oleksin ära öelnud selle diili :D Aga nagu pealkirjas ütlesin, siis ma pean oma blogi pealkirja ära muutma, sest Koobas on minevik ja järjekordselt uus leht pööratud elus. Enne pean muidugi uuele korterile nime mõtlema. "Kodu" kõlab ahvatlevalt, sest äkki see saabki mu päris kodu olema tulevikus :) Varsti panen pilte ka uuest korterist ja postituse ka muidugi, et kuidas sissekolimine ja muud asjad sujusid. Reedel suund Saaremaa Rannapeole, kohtume seal!
Olge ilusad! :)

2 comments: